Full 1
Full 1

Referanser

Referanser fås på forespørsel.

Noen av referansene fra ledere i NextGenTel:

Ørjan Abelsen – Assisterende salgsleder i NextGenTel

I april 2010 begynte jeg i ny stilling i NextGenTel.

Jeg gikk fra å være salgskonsulent til assisterende Salgsleder, en stilling der jeg skulle jobbe 80 % som salgskonsulent og 20 % som leder for teamet. Dette så jeg på som en meget vanskelig oppgave da jeg skulle være «sjef» over mine kollegaer som jeg har vært på team med i 2 år.

Problemstillingen som jeg så var at jeg følte at ingen av mine kollegaer ville respektere mine avgjørelser / gjøre som jeg gir beskjed om. Det var her Mona kom inn i bildet. Hun fikk selvtilliten min til å øke betraktelig, jeg fikk kjøtt på bena og bein i nesen. Via coachingen til Mona fikk hun meg til å tenke nytt, teste ut ting jeg var «nervøs» for, noe som ble meget vellykket.

Mye takket være Mona`s profesjonelle coaching har jeg nå vokst i min stilling, tar vanskelig avgjørelser samt kommet meg enda videre i lederstilling i NextGenTel.

Coching fra Mona er noe som alle i en lederstilling bør ha.

 

Silje Morlandstø – Teamleder i NextGenTel:

 

Jeg har blitt coachet av Mona i forbindelse med min lederrolle, og har hatt stor nytte av timene vi har brukt på dette. Gjennom coachingen har jeg blitt mer oppmerksom på hvilke lederegenskaper jeg skal jobbe videre med, og jeg har også lært mye om meg selv på det personlige plan. Mona har gitt meg mange verktøy jeg kan bruke i det daglige, også utenom jobbsammenheng. Det mest effektive med coachingen er at man lærer mer om seg selv ved å få stilt de riktige spørsmålene, og på denne måten tar man mer eierskap til det man skal gjøre videre. Det er tross alt jeg som kjenner meg selv best, og som vet hva som foregår innvendig. Det er derfor kun jeg som kan ta et valg om at jeg skal forandre på noe.

 

Etter å ha blitt coachet har jeg fått mer fokus på hva jeg selv kan forbedre, og jeg har lært å legge mer vekt på det positive. I tillegg har jeg fått en klarere oppfatning av hva som motiverer meg, jeg har oppnådd en høyere forståelse av hva mine verdier er, og hvorfor jeg tenker som jeg gjør.

 

Tusen takk for all tiden du har brukt på å lytte på meg, og til å veilede meg for å finne det beste svaret. Jeg setter stor pris på at du er åpen, lett å snakke med, og at du har en egen evne til å legge bort antagelser og forventninger under coachingen, slik at det er lettere å komme frem til den beste løsningen.

 

Du er en kjempeflink coach, og jeg har nok lært mye mer om meg selv og mine lederegenskaper enn jeg noen gang kunne ha oppnådd av å ta et kurs eller et nettstudie eller lignende JJ

 

Kristine Høysæter – Produktsjef i NextGenTel:    

Mona er en dyktig coach som har evner til å få frem ulike egenskaper i personer, og få dem til å føle seg trygg på seg selv. Samtalene har vært preget av positivitet og humør, samtidig som målet med samtalen har kommet tydelig frem. Jeg anbefaler Mona som din coach!